Eventstyling

Wat ontzettend leuk dat je interesse hebt om de bloemstyling van jullie event of bruiloft door Florabel te laten verzorgen. Ik sta te springen om jullie mooie dag met veel liefde en oog voor details te mogen verzorgen. Natuurlijk houden we daarbij rekening met jullie budget en vooral jullie wensen en locatie.

Met een klein of een groot budget kun je veel bereiken en je bruiloft net dat persoonlijke tintje kunt geven. Want bloemstyling draait echt om persoonlijkheid. Wil je mooie bloemen op lange tafels waar je met je vrienden en familie dineert? Of ben je een feestbeest en wil je een grote feestzaal aankleden? Geen probleem. We kijken samen naar jullie wensen voor jullie dag. Alles kan maar niks moet.

Aangezien het uitwerken van concepten en het verzamelen van materialen veel tijd in beslag neemt, kun je het beste uiterlijk 3 maanden voor je mooie dag contact met mij opnemen.

Uit eigen tuin

Florabel heeft de beschikking over een eigen bloementuin. Hier kweek ik de mooiste bloemen op duurzame manier. Door met eigen bloemen van het seizoen te werken, ontstaan de mooiste en meest pure creaties. En op deze manier helpen we de bijen en de vlinders en maken we een prachtig stukje natuur in Drenthe. 

Bekijk praktijkvoorbeelden