Gaan jullie trouwen?

..Ik help jullie trouwdag onvergetelijk te maken. 

Hoe mooi zou het zijn jullie ultieme sfeer op de trouwdag te creëren? Dat je staat te stralen met jouw droombruidsboeket? Dat de complete bloemstyling tot in detail op elkaar is afgestemd.

YES! Dat wil je. Je heb misschien al een heel duidelijk beeld van jullie trouwdag. Je pinterestbord staat al helemaal klaar! Of je ziet door de bomen het bos niet meer. Er is ook zoveel mogelijk.

Wil je een polscorsage of een flower crown voor je bruidsmeisje? Bloemaankleding bij de ceremonie? Het kiezen van je bloemstyling is net zoiets als een ijsje bij de ijscoman halen. Wil je 1 of 2 bolletjes? Welke smaak? In een bakje of een hoorntje? Met slagroom? Of spikkels? De keuze is reuze. 

Staat jouw pinterestbord al helemaal vol? Of zie je
door de bomen het bos niet meer?

 

 

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek luister ik naar jullie ideeën en wensen. Graag denk ik met jullie mee tot in detail. Van bruidsboeket tot locatie
aankleding en styling. Alles bespreken we samen.
Ik ga jullie helpen.

 

Bekijk alvast de brochure voor alle mogelijkheden.

 

wat levert bloemstyling van florabel jou op?

 

  • Je bent verzekerd van een magical bruidsboeket
  • Je creëert je droombruiloft met de perfecte bloemstyling
  • Je bent totaal ontzorgt qua bloemstyling
  • Je gekozen sfeer komt tot in elk detail terug
  • Je hebt een blijvende herinnering aan jullie perfecte dag en dat zie je op elke foto terug.

 

uit eigen tuin

Florabel kweekt haar eigen bloemen in een prachtige bloementuin. Duurzame en schone bloemen waarmee we een verschil maken voor de toekomst. De bloemen van het seizoen zijn een kadootje voor de bijen, vlinders en voor ons! Wil je graag je eigen bloemen in onze tuin uitkiezen? Vraag gerust naar de mogelijkheden. 

Bekijk praktijkvoorbeelden